Coaching, business coach

Gedragsdeskundige voor professionals

Als business coach en gedragsdeskundige coach ik professionals. 
Die coaching laat zich kortweg typeren als: kijken naar jezelf. Jij bent immers alleen maar in staat om in je eigen gedrag iets te veranderen.

Let op 

Er is iets wat goed is om je te realiseren. Je komt bij mij. Dat betekent dat er iets in jou is dat je tegenhoudt om te doen wat je wílt doen. Dat impliceert dat mijn coaching confronterend is. Je komt absoluut jezelf tegen. Deze coaching is dus niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen is in staat en/of bereid om op zichzelf te reflecteren en de nodige stappen te zetten.

Commitment

Uit je comfortzone stappen is niet iedereen gegeven. Ik vraag dan ook van jou 100% commitment. Alleen dán gaat de coaching succesvol zijn en zul jij veranderen en stappen zetten zoals je had gehoopt.

Ervaring

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met mensen uit de accountancy, de techniek en de overheid.

Reactie

Deze reactie vind je op mijn LinkedIn profiel:
“Ernest is een van die zeldzame mensen die meteen in een eerste gesprek tot de kern van zaken doordringt. Hij zit meteen in zijn kracht, bijna alsof hij er niets aan kan doen. Dat komt omdat hij oprecht geïnteresseerd in je is als medemens en wil weten waar je voor staat in het leven. Hij doet dat door oordeelloos (ook een zeldzame eigenschap) door te vragen naar het waarom achter je antwoorden. Dat is enerzijds confronterend maar anderzijds ook wel bevrijdend als je je er voor open durft te stellen. Daarbij is hij zelf transparant en kwetsbaar. Integer en zonder je te willen paaien benoemt hij je sterke kanten/talenten.”

(Visited 34 times, 1 visits today)