Deze diensten bied ik aan

1:1 Coaching

Mijn coaching is effectief en past bij wat jij nodig hebt. Jij staat centraal. Elk coaching traject is daarom anders. Zoals al mijn diensten altijd gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring. Deze coaching kan best confronterend zijn, en leidt juist daardoor tot werkelijke groei en mooie stappen.
Lees meer

Maatwerk trainingen

Ik ontwerp graag trainingen op maat. Op het terrein van leiderschap, psychologische veiligheid, cultuuraanpassingen, integriteit, leren reflecteren, professionele adviesvaardigheden. De combinatie van mijn jarenlange ervaring in coaching, trainingen en advies staan garant voor trainingen die impact hebben.
Lees meer

Extern assessment

Een extern assessment voor accountants voer ik regelmatig uit; ik heb er veel ervaring mee. Vanuit de insteek cultuur en gedrag leidt dat tot zinvolle reflecties. Wil jij dat ook? Neem daarvoor contact met me op.
Lees meer

Ernest Ouwejan. Businesscoach

Organisatie vraagstukken

Organisaties doen een beroep op mij als er zaken spelen rond cultuur en gedrag. Ook bij overnames en fusies wordt van mijn diensten gebruik gemaakt. Cultuur pas je niet eventjes aan. Maar hoe doe je dat dan wel? Erg belangrijk om aandacht voor te hebben want "culture eats strategy for breakfast and structure for lunch".
Lees meer

Intervisie

Je wilt met je organisatie of team reflecteren en mede langs die weg professionaliseren.
Daarvoor is intervisie een geweldige tool.
Het is zinvol om, zeker wanneer er nog niet veel ervaring met intervisie is opgedaan, dat proces te laten begeleiden.
Ik heb daarin ruime ervaring.
Lees meer

Oorzakenanalyse

Is er iets minder goed gegaan dan gedacht? Is er een ernstige fout gemaakt?
Gaat iets op de ene vestiging goed en op de andere juist minder? Is wel duidelijk waar het probleem zit, maar blijft het ondanks betrokken inzet toch aanwezig?
Laat dan een oorzakenanalyse uitvoeren. Ik heb er ruime ervaring mee.
Lees meer

(Visited 12.156 times, 1 visits today)