Wie is Ernest Ouwejan?

Fijn je hier te ontmoeten! Ik ben Ernest Ouwejan.

Ik help mensen het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo word je wie je bent. Ook teams en organisaties help ik om tot nog grotere bloei te komen.

Ik ben mijn werkzame leven als predikant begonnen. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier op NPO Start. Een half uur televisie is aan die periode gewijd.
Daarna ben ik psychologie gaan studeren en ben voor mijzelf begonnen. Eerst heb ik mij op de particuliere markt gericht als therapeut.
Momenteel richt ik mij als gedragsdeskundige op de zakelijke markt. Inmiddels alweer meer dan 10 jaar ben ik actief als coach en trainer. 

Ik ben sinds 1 januari 2020 met V&A een samenwerking aangegaan. Ik vervul de rol van directeur Social Skills. In al mijn accountancy werkzaamheden werk ik nauw met hen samen. Ik houd mij bezig met het trainen van vaardigheden aan accountants, het uitvoeren van oorzakenanalyses, extern assessments voor accountants, het coachen van accountants en het adviseren op het terrein van gedrag en cultuur. Ik kan ook worden ingeschakeld als er sprake is van gebrouilleerde verhoudingen. Verder voer ik organisatieopstellingen uit als daaraan behoefte is.

Daarnaast ben ik sinds halverwege 2019 lid van de Oorzakenanalyse commissie van Baker Tilly. Als zodanig neem ik deel aan de activiteiten van de commissie, die als taak heeft het analyseren van (kwaliteits)signalen, het initiëren en (laten) uitvoeren van oorzakenanalyses, het analyseren van de uitkomsten en het doen van voorstellen ten aanzien van kwaliteitsverbetering en -borging aan de Raad van Bestuur.

Naast de accountancy voer ik ook (coaching)opdrachten uit voor andere opdrachtgevers zoals Firan, Hollander Techniek, provincie Utrecht en enkele gemeenten.

Ik schrijf regelmatig interessante blogs over onderwerpen die mij bezighouden. Denk aan paradigma verkleving, protocollen rond (seksueel) overschrijdend gedrag, motivatie, mindset en meer.

In mijn werk laat ik mensen kijken naar zichzelf. Dat kan confronterend zijn maar ik doe dat zeer respectvol. Dat is een hele effectieve manier om te groeien in professionaliteit. 
Wil je contact met mij? Klik hier.

Ernest Ouwejan

Ernest Ouwejan
(Visited 1.313 times, 1 visits today)