Wie is Ernest Ouwejan?

Fijn je hier te ontmoeten! Ik ben Ernest Ouwejan.

Wat brengt jou hier? Laat het me weten. Misschien kan ik je helpen.
Wat bracht anderen hier? Een paar voorbeelden.

  • Een topmanager die de volgende carriĆØrestap wilde maken.
  • Een CEO die meer verbindend wilde zijn zonder zijn daadkracht te verliezen.
  • Een accountant met een grondige hekel aan coaches šŸ˜‰ die echter wel een grote stap gezet heeft in zijn ontwikkeling.
  • Een manager die wilde leren meer teamgericht te werken.
  • Een CEO die in een burnout was terecht gekomen.
  • Een manager die gek werd van zichzelf omdat zij niet kon stoppen.
  • Iemand die al tal van trainingen en zelfhulpboeken had versleten. Niets hielp.

Mijn aanpak is erg effectief. En niet eens ingewikkeld. Ik stel gewoon de goede vragen. Die vragen laten jou in de spiegel kijken. Wat voor jou vanzelfsprekend is, is het meestal niet. 

Wanneer we ons samen verwonderen (zonder oordeel) over hoe jij dingen in het leven doet, ontstaat een wezenlijk leermoment. 

Dan verschuift er van binnen wat. En ontstaan er opeens andere gedragsmogelijkheden. Dat transformeert mensen.

Elke keer weer prachtig om te zien. Ik heb heel leuk werk!

Over mijzelf:
Ik ben mijn werkzame leven als predikant begonnen. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier op NPO Start. Een half uur televisie is aan die periode gewijd.

Daarna ben ik psychologie gaan studeren en ben voor mijzelf begonnen. Eerst heb ik mij op de particuliere markt gericht als therapeut.
Momenteel richt ik mij als gedragsdeskundige op de zakelijke markt. Inmiddels alweer meer dan 10 jaar ben ik actief als coach en trainer. 

Ik ben sinds 1 januari 2020 met V&A een samenwerking aangegaan. Ik vervul de rol van directeur Social Skills. In al mijn accountancy werkzaamheden werk ik nauw met hen samen. Ik houd mij bezig met het trainen van vaardigheden aan accountants, het uitvoeren van oorzakenanalyses, extern assessments voor accountants, het coachen van accountants en het adviseren op het terrein van gedrag en cultuur. Ik kan ook worden ingeschakeld als er sprake is van gebrouilleerde verhoudingen. Verder voer ik organisatieopstellingen uit als daaraan behoefte is.

Daarnaast ben ik sinds halverwege 2019 lid van de Oorzakenanalyse commissie van Baker Tilly. Als zodanig neem ik deel aan de activiteiten van de commissie, die als taak heeft het analyseren van (kwaliteits)signalen, het initiƫren en (laten) uitvoeren van oorzakenanalyses, het analyseren van de uitkomsten en het doen van voorstellen ten aanzien van kwaliteitsverbetering en -borging aan de Raad van Bestuur.

Naast de accountancy voer ik ook (coaching)opdrachten uit voor andere opdrachtgevers zoals Firan, Hollander Techniek, provincie Utrecht en enkele gemeenten.

Wil je contact met mij? Klik hier.

Ernest Ouwejan

Ernest Ouwejan coach voor toptalent
(Visited 1.573 times, 1 visits today)