Over OC

foto van Ernest Ouwejan

Ernest Ouwejan is eigenaar van Ouwejan Consultancy.
Ik ben gedragsdeskundige. Al jarenlang actief als coach en trainer.

Ik ben sinds 1 januari 2020 aan V&A verbonden als directeur Social Skills. Daar hou ik mij bezig met het trainen van vaardigheden aan accountants, het uitvoeren van oorzakenanalyses, het coachen van accountants en het adviseren op het terrein van gedrag en cultuur. Ik kan ook worden ingeschakeld als er sprake is van gebrouilleerde verhoudingen. Verder voer ik organisatieopstellingen uit als daaraan behoefte is.

Daarnaast ben ik sinds halverwege 2019 lid van de Oorzakenanalyse commissie van Baker Tilly. Als zodanig neem ik deel aan de activiteiten van de commissie, die als taak heeft het analyseren van (kwaliteits)signalen, het initiëren en (laten) uitvoeren van oorzakenanalyses, het analyseren van de uitkomsten en het doen van voorstellen ten aanzien van kwaliteitsverbetering en -borging aan de Raad van Bestuur.

Naast de accountancy voer ik ook (coaching)opdrachten uit voor andere opdrachtgevers zoals Hollander Techniek, ProRail, Rijkswaterstaat, provincie Utrecht en enkele gemeenten.

In mijn werk laat ik mensen kijken naar zichzelf. Dat doe ik respectvol en zo nodig confronterend. Dat is een hele effectieve manier om te groeien in professionaliteit.
Ernest Ouwejan.