Trainingen

Training

Op maat

Ik ontwerp mijn trainingen graag op maat. Dat heeft ermee te maken dat ik rendement wil zien. Een training die niets oplevert is zonde van jullie geld en zonde van mijn tijd.

De procedure

Ik wil weten wat jullie goed doen. En waar jullie groei/verandering/aanpassing willen zien. Ik wil ook weten wat jullie al hebben gedaan om dingen te veranderen. Dat is een belangrijke zaak om over door te spreken. Het is immers heel informatief waarom een verzameling intelligente professionals, die al verschillende dingen hebben geprobeerd, hun vraagstuk tóch niet weten op te lossen. Die informatie heb ik nodig om uit te zoeken wat dan wel een effectieve aanpak zal zijn. Niemand zit te wachten op meer van hetzelfde waarvan we weten dat het niet werkt.
Met al deze informatie ontwerp ik een training die aansluit bij jullie behoefte en waar we rendement van mogen verwachten. Op basis van wetenschappelijke inzichten en op basis van mijn ervaringen. 

De training

Bij voorkeur werk ik met een kleine groep mensen (maximaal 8 mensen). Op mijn vakgebied geeft werken met een grote groep niet het door mij gewenste rendement. Vandaar dat ik de groepen graag klein houd.
Een ander kenmerk van mijn trainingen is dat ik het gebruik van powerpoint tot een minimum beperk. Het leren zit in doen. Aristoteles zei lang geleden al: wat je moet leren doen, leer je door het te doen.

Onderwerpen

In de afgelopen jaren gaf ik (meestal in nauwe samenwerking met VNA accountants adviseurs) verschillende trainingen op het gebied van oorzakenanalyse, leiderschap, psychologische veiligheid, omgaan met weerstand, geven en vooral ook ontvangen van feedback, omgaan met andermans gedrag wat jij lastig vindt. Maar ook onderwerpen als presenteren, coachen on the job, en train de trainer horen tot de mogelijkheden.
Deze opsomming is niet limitatief. Als jullie tegen andere dingen aanlopen die met gedrag en cultuur samenhangen, klop dan bij mij aan. Dat kan gemakkelijk via het formulier op deze pagina.

(Visited 13.832 times, 1 visits today)